Doelen

banner-1-1080x608

Doelen van VIVV

 

Stichting Victims Voices Victorious helpt slachtoffers van mensenhandel om uit deze gewelddadige onderdrukkende wereld te stappen en een beter leven op te bouwen. 

Ons doel is allereerst om de slachtoffers een veilige plek te bieden en basisbenodigdheden te verschaffen. Vanuit daar helpen we de slachtoffers met juridisch en maatschappelijk ondersteuning. We bekijken wat er voor het slachtoffer juridisch mogelijk is in Nederland of wat de mogelijkheden zijn om weer terug te keren naar land van herkomst met compensatie als ze dat willen. Door middel van ons uitgebreide netwerk, ervaring en expertise zijn wij in staat om deze groep slachtoffers te voorzien van een stem en hen te ondersteunen in hun zoektocht naar rechtvaardigheid en herstel. Dit werk is van onschatbare waarde voor de slachtoffers en de gemeenschap als geheel.

Stichting Victims Voices Victorious biedt ondersteuning op verschillende gebieden, waaronder medische zorg, psychologische hulp, juridische bijstand en onderdak. Stichting Victims Voices Victorious biedt huisvesting en banen en ook hulp bij het vinden van meer huisvesting en werk via andere organisaties. Wij bieden ze informatie, advies, ondersteuning en begeleiding aan mensen die dak- en thuisloos zijn geworden.

Stichting Victims Voices Victorious heeft wekelijkse bijeenkomsten. Er worden lessen gegeven in de Nederlandse taal, ze worden gecoached en ondersteund bij hulpvragen. Ze krijgen individueel psychologische ondersteuning van onze interne psycholoog en ze worden voorzien van voedsel.

We zorgen ervoor dat onze cliënten een nieuwe kans krijgen

Samenwerken met ViVV

Samenwerken met VIVV Om mooie doelen te realiseren is het belangrijk om samen te werken. Dit staat dan ook centraal bij Stichting VIVV. Wij ontmoeten graag mensen van diverse bedrijven en instellingen om onze doelstellingen te kunnen behalen. Hebben we jou nog niet gesproken? Neem gerust contact met ons op.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.