VIVV op SALTO TV

Victims Voices Victorious een stem voor slachtoffers. Met het platform Human Rights geven Apostel Joanne & Pastoor Esther voorlichting en informatie over veelgebruikte methoden van mensen-/sekshandelaren om hun slachtoffers te misleiden.

 

STOP HUMAN TRACKING

STOP HUMAN TRAFICKING

Human Rights op

SALTO TV

Elke dinsdag van 10.00 tot 10.30 uur
en 1 keer in de twee weken op donderdag van 19.30 tot 20.00 uur is het programma van Apostle Joanne te zien op de Nederlandse televisie zender salto 2 .
In dit programma wordt besproken waar stichting VVV opgericht door apostle Joanne voor strijd. De strijd tegen mensenhandel en hulp voor de kwetsbare in onze samenleving en daarbuiten. Dit programma is zeer interessant en maakt een ieder bewust van de verborgen leed en misdaad die zich afspeelt in de wereld.

 

Uitzending gemist? Via onderstaande link kunt u de uitzendingen bekijken en ook live volgen op salto 2.

SAMENWERKEN

Samenwerken met VIVV

Om mooie doelen te realiseren is het belangrijk om samen te werken. Dit staat dan ook centraal bij Stichting VIVV.

Wij ontmoeten graag met met mensen van diverse bedrijven en instellingen om onze doelstellingen te kunnen behalen. 

Hebben we jou nog niet gesproken? Neem gerust contact met ons op.

MIRJAM BIKKER (CHRISTEN UNIE)

Onlangs heeft er een bijzondere bijeenkomst plaatsgevonden waar mooie onderwerpen ter sprake zijn gekomen.  Deze bijeenkomst vond plaats met Mirjam Bikker, Nederlands Politica, namens het Christen Unie. Zij is lid van de Tweede Kamer der Staten Generaal. Samen met Dhr. Simon Fritschij, secretartiaat van Mirjam Bikker, is het een prachtige ontmoeting geweest.

SILVANA SIMMONS (BIJ1)

Daarnaast heeft er ook een ontmoeting met Sylvana Simmons plaatsgevonden. Zij is Lid van de Tweede Kamer, Staten Generaal, en Partijleider bij BIJ1. Tevens is zij fractievoorzitter namens BIJ1 in de Tweede Kamer.

HER EXCELLENCY MS. DR. ENIOLA OLAITAN AJAYI

Er is onlangs een belangrijke ontmoeting geweest met de Nigeriaanse ambassadeur in Nederland, Her Excellency Ms. Dr. Eniola Olaitan Ajayi.

Suggesties, ideeën of vragen?

Neem contact met ons!

Contact